Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Machines voor groenteverwerking

Sinds 1924 is Finis-Eillert een toonaangevend Nederlands familiebedrijf in geavanceerde machines voor groenteverwerking. Onze toewijding aan efficiënte, duurzame oplossingen en innovatie heeft talloze bedrijven geholpen om hun verwerkingsinstallaties te verbeteren en te optimaliseren.

Ons doel is simpel maar krachtig: uw succes in groenteverwerking, zodat u de nummer één positie in uw markt kunt innemen. Ontdek vandaag nog onze innovatieve machines en oplossingen. Wij kunnen helpen uw positie te versterken en de waarde in de voedselverwerking te vergroten.

Lees meer over wie wij zijn

Vind uw oplossing

Turn key projecten Van concept tot oplossing
Concept & design

Het ontwikkelen van machines gebeurt bij Finis-Eillert volledig in eigen huis, van research en softwareontwikkeling tot assemblage en installatie. We zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen en breiden regelmatig ons leveringsprogramma uit. Bent u op zoek naar een oplossing op maat? Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren.

Neem contact op
De TopNotch stations van de uienschilmachine in delen getoond.
Complete projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van stand alone machines tot complete verwerkingslijnen. Met behulp van vakkundige engineers en 3D designs, leveren we turn-key projecten passend bij uw wensen. Wij leveren oplossingen in schillen, ontkernen, snijden, wassen, drogen en meer.

Bekijk onze complete projecten
Verwerkingslijn met verschillende machines voor groenteverwerking. Deze verwerkingslijn is specifiek voor het verwerken van wortels bedoeld.
0+ Verwerkingsmachines
0 Type verwerkingen
0 Jaren ervaring
0+ Werken bij finis-eillert

Sinds 1924

Finis-Eillert is al sinds 1924 een van de grootste spelers op de markt voor de constructie van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Aloisius van Raaij, ook wel Alois genoemd, wilde de markt altijd al imponeren met een frisse kijk op technologie in combinatie met de snelst mogelijke service. En nu, bijna honderd jaar en vier generaties verder, heeft dit familiebedrijf nog steeds dezelfde drive en passie als het gaat om het ondersteunen van klanten in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.