Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Stenen in opening van de Finis-Eillert ontstener

Ontstenen

Onze ontsteenmachines scheiden efficiënt en effectief stenen en vuiltjes van knolgewassen. Onze geavanceerde ontsteentechnologie is op maat gemaakt voor de groenteverwerkingsindustrie

Machines voor ontstenen
Geschrapte aardappelen

Schrappen

Ontworpen voor veelzijdigheid, schrappen onze schrapmachines moeiteloos een verscheidenheid aan knolgewassen, waardoor een consistente kwaliteit wordt gegarandeerd. Van wortels tot aardappelen, elk product wordt gelijkmatig geschrapt.

Machines voor schrappen
Rode bieten op een messchijf van de BLADE Finis-Eillert schimachine

Schillen

Onze schilmachines zijn essentieel voor efficiënte groenteverwerking. Schil uien, wortelen, aardappelen en meer consequent met onze schilmachines.

Machines voor schillen
2 Kolen ontkernt

Ontkernen

Onze ontkernmachines zijn ontworpen voor veelzijdigheid en bieden uitstekende prestaties bij het verwijderen van kernen uit verschillende groentesoorten, waardoor een consistente kwaliteit wordt gegarandeerd.

Machines voor ontkernen
Paprika geneden in ringen.

Snijden

Onze geavanceerde snijmachines vormen de kern van efficiënte groenteverwerking. Of het nu gaat om het snijden van bladgroenten, wortels, koolsoorten of andere groentesoorten, onze machines leveren consistente en gelijkmatige snijresultaten.

Machines voor snijden
Bladspinazie in de WASH-20 op gewassen op transportband van Finis-Eillert.

Wassen

Onze hoogwaardige wassers vormen een essentieel onderdeel van het groenteverwerkingsproces. Ze zijn ontworpen om groenten grondig te reinigen en te wassen, waardoor eventuele onzuiverheden en vuil worden verwijderd.

Machines voor wassen

Ontwateren

Onze ontwateringsmachines bieden een efficiënte oplossing voor het verwijderen van overtollig water uit verschillende groenten en voedingsmiddelen na het wasproces.

Machines voor ontwateren
Binnenkant van de ASD-800

Centrifugeren

Onze centrifugeermachines zijn geoptimaliseerd voor een snelle en effectieve verwijdering van overtollig water uit groenten en andere voedingsmiddelen na het wasproces. Hierdoor wordt de houdbaarheid van producten verlengd.

Machines voor centrifugeren
Rucola melange wordt door middel van de doseerkleppen nauwkeurig in de weegunit van de automatische weger gedoseerd.

Wegen

Onze wegers vormen de kern van nauwkeurigheid en efficiëntie in de voedselverwerking. Ze garanderen consistente en betrouwbare gewichtsmetingen, ongeacht of het om groenten, fruit of andere voedingsmiddelen gaat.

Machines voor wegen
Rucola melange in een mand van de ABM mandencarrousel.

Vullen

Onze vulmachines zijn ontworpen om uw verpakkingsproces te stroomlijnen. Met precisie en snelheid zorgen ze voor een consistente vulling van uw producten.

Machines voor vullen

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.