Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Finis-Eillert biedt oplossingen op maat voor de groenteverwerkende industrie, variërend van stand-alone machines tot complete productielijnen. We blijven voortdurend investeren in de ontwikkeling van nieuwe machines en systemen, met een absolute prioriteit voor hygiëne om de veiligheid van consumenten te waarborgen en de houdbaarheid van producten te verlengen.

Ons assortiment verwerkingsoplossingen omvat machines voor ontkernen, schillen, snijden, wassen en meer. Als specialist in het leveren van turn-key projecten, analyseren we de specifieke wensen en eisen van onze klanten om aangepaste oplossingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij hun situatie.

Geschikt voor
Verwerkingssoort
Capaciteit (Kg/h)
tot

Innovatieve Machines voor Groenteverwerking

Bij Finis-Eillert streven we voortdurend naar innovatie in de groenteverwerkingsindustrie. Onze machines voor groenteverwerking zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd de hoogste normen voor hygiëne en voedselveiligheid te handhaven. We begrijpen dat elke groente uniek is en zijn eigen verwerkingsbehoeften heeft. Daarom bieden we zowel stand-alone machines als complete productielijnen, allemaal op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Onze expertise omvat een breed scala aan groenteverwerkingsprocessen, waaronder ontkernen, schillen, wassen, drogen en meer. Of u nu werkt met aardappelen, uien, wortels, bladgroenten of andere groenten, wij hebben de juiste oplossingen om uw productieproces te optimaliseren.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het begrijpen van uw unieke behoeften. Wanneer u met Finis-Eillert samenwerkt, nemen we de tijd om uw bedrijfsdoelen en uitdagingen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die naadloos integreren in uw bestaande processen en u helpen om uw concurrentie voor te blijven.

Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw visie op groenteverwerking. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze innovatieve machines en turn-key oplossingen uw bedrijf kunnen helpen groeien en uitblinken in de voedselverwerkingsmarkt.

Ontdek onze geavanceerde machines en oplossingen voor groenteverwerking en investeer in de optimalisatie van uw productieproces.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.