Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Samenwerking FINIS-EILLERT

In 2011 bundelden Finis en Eillert hun krachten om een geïntegreerd bedrijf te vormen. Deze strategische samenwerking leidde tot de gedeeltelijke overname van Eillert door Finis. Hierdoor kunnen we nu als één geïntegreerde entiteit een compleet leveringsprogramma aanbieden voor de verse markt, wat duidelijke voordelen biedt voor onze klanten. Finis is gespecialiseerd in het schillen van uien, aardappelen en andere knolgewassen, terwijl Eillert haar kernactiviteit richt op de verwerking van (blad)groenten. Dankzij deze samenwerking kunnen we complete turn-key projecten realiseren en profiteren van een team van specialisten, internationale ervaring en knowhow van beide bedrijven, wat toegevoegde waarde biedt aan de markt. We blijven onze ambitie waarmaken om de technologie van de toekomst te realiseren voor onze klanten.

Over Finis

Sinds 1924 is Finis Foodprocessing Equipment B.V. een vooraanstaande speler in de machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Oprichter Aloisius van Raaij (ook wel Alois genoemd) had de ambitie om de industrie te verrassen met een frisse kijk op technologie en een snelle service.

Met een erfenis uit het verleden, de generatie van vandaag en oplossingen voor de toekomst, biedt het hele Finis-team geavanceerde oplossingen waarmee haar klanten kunnen uitblinken in de huidige markt. Het begon allemaal in 1917 met Aloisius van Raaij als eigenaar van Technisch Bureau Finis, waar hij gereedschappen en apparatuur voor de vleesverwerkingssector verhandelde. In 1924 werd de eerste eigen fabriek geopend en kon de productie van FINIS-machines beginnen. In de loop der jaren zijn we blijven groeien, zowel in omvang als in expertise, en hebben we onze machines wereldwijd geleverd.

Over Eillert

Door de jaren heen heeft Eillert B.V. zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van verwerkingsmachines en complete productielijnen voor de groentesector (aardappelen, groente en fruit).

De machines en lijnen worden wereldwijd in verschillende modellen en capaciteiten geleverd aan gerenommeerde verwerkingsbedrijven, die op hun beurt weer leveren aan supermarktketens, bekende fastfoodketens, cateringbedrijven en de institutionele markt, evenals aan diepvriesbedrijven, groentedrogerijen, groentesnijderijen en andere groenteverwerkingssectoren. Een uitgebreid netwerk van agenten en dealers zorgt voor het klantcontact en distribueert en onderhoudt de machines.

Ontdek meer over Finis-Eillert

Wilt u meer te weten komen over onze missie, visie en waarom steeds meer mensen voor Finis-Eillert kiezen? Wij onthullen onze toewijding aan succes in de voedselverwerkingsindustrie, onze innovatieve benadering en waarom klanten voor ons kiezen. Leer hoe wij waarde toevoegen aan uw bedrijfsprocessen en waarom samenwerken met Finis-Eillert de sleutel is tot groei, innovatie en ongeëvenaard succes in de voedselverwerkingsmarkt.

Lees meer over onze missie en visie

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.