Neem contact op:

+31 315 69 55 69

FINIS-EILLERT EEN RIJKE HISTORIE in de groenteverwerkingsindustrie

Al meer dan een eeuw staat Finis-Eillert synoniem voor geavanceerde technologie en toewijding aan het succes van onze klanten in de groenteverwerkingsindustrie. Ons verhaal begon in 1924, toen Aloisius van Raaij, ook wel Alois genoemd, besloot de wereld van voedselverwerking te veranderen. Wat begon als een ambitieus idee is uitgegroeid tot een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd wordt erkend voor zijn hoogwaardige machines voor groenteverwerking.

Lees meer over onze historie
Onze Missie Uw Succes in Groente-verwerking

Onze missie is helder: uw succes is ons succes. Of u nu een gevestigde speler bent met een bestaande installatie of net begint met groenteverwerking, onze oplossingen zijn afgestemd op uw eisen. We hebben decennialang organisaties geholpen bij het optimaliseren van hun groenteverwerkingsprocessen met behulp van onze oplossingen. Ons doel is bereikt wanneer u de nummer één positie inneemt in uw markt.

Als authentiek familiebedrijf hechten we veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Elke dag innoveren we om u te helpen de concurrentie voor te blijven en unieke oplossingen te bieden.

Bij Finis-Eillert geloven we in partnerschappen gebaseerd op succes en groei. We blijven streven naar verbetering door te investeren in productontwikkeling en innovatie.

We beschouwen succes als bereikt wanneer we uw doelen hebben gerealiseerd. Ontdek vandaag nog hoe Finis-Eillert u kan helpen waarde toe te voegen aan uw groente-verwerkingsproces door onze uitgebreide oplossingen te verkennen.

Bekijk onze oplossingen
Onze visie Innovatie en Klantgericht

Als Nederlandse familieonderneming sinds 1924 koesteren we een duidelijke visie gebaseerd op bijna een eeuw ervaring en expertise. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde machines voor de groenteverwerkende industrie, met focus op innovatie en klantgerichtheid. Ontdek hier hoe onze rijke geschiedenis ons heeft gevormd tot de toonaangevende naam die we vandaag zijn.

Onze toewijding gaat verder dan enkel het leveren van machines; we streven ernaar waarde te creëren voor onze klanten, zodat ze kunnen uitblinken in hun markt. Elke dag streven we naar vernieuwing om unieke oplossingen te bieden die uw proces maximaliseren.

Als familiebedrijf evolueren we continu om aan uw behoeften te voldoen en u te voorzien van de nieuwste technologieën en effectieve oplossingen. Samen bouwen we aan een toekomst vol innovatie en uitzonderlijke resultaten, waarbij we de groenteverwerkende industrie blijven transformeren.

Neem contact op

 

Waarom kiezen voor Finis-Eillert?
  • Maatwerk Expertise: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de unieke behoeften van uw bedrijf in de groenteverwerkende industrie.
  • Toegewijd aan Innovatie: Ons voortdurende streven naar innovatie resulteert in geavanceerde machines die efficiëntie en duurzaamheid in uw proces maximaliseren.
  • Familietraditie van Betrouwbaarheid: Als een familiebedrijf sinds 1924 leggen we de nadruk op vertrouwen en eerlijkheid, waardoor sterke relaties met onze klanten worden opgebouwd
  • Ondersteuning gedurende de Gehele Levenscyclus: Wij blijven betrokken bij uw succes door uitgebreide ondersteuning te bieden, van planning tot training en after-sales service.
  • Bewezen Track Record: Onze machines hebben talloze bedrijven geholpen om marktleiders te worden in de groenteverwerkende industrie, waardoor we een bewezen staat van dienst hebben in het leveren van succes.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.