Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Deze disclaimer is auteursrechtelijk eigendom van Finis-Eillert B.V. De volgende regels zijn van toepassing op de volledige inhoud van deze pagina. Door deze pagina te bezoeken, stemt u in met het volgende:

Elk gebruik van de inhoud van deze website, in welke vorm dan ook, is voorbehouden aan Finis-Eillert B.V.

De inhoud van de website, inclusief tekst, vorm, fotografie en film, is volledig eigendom van Finis-Eillert B.V. Het is verboden om de inhoud van deze website op enigerlei wijze te kopiëren of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Finis-Eillert B.V.

Schade in welke vorm dan ook en eventuele nadelen als gevolg van de inhoud van de site of het gebruik daarvan zijn voorbehouden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud en/of het gebruik van deze website, inclusief tekst, vorm, fotografie en film.

Finis-Eillert B.V. neemt de zorg voor deze pagina serieus. Regelmatig zullen aanvullingen en wijzigingen plaatsvinden. Deze disclaimer geldt voor alle wijzigingen op deze pagina.

Aan onvolledigheden, onjuistheden of fouten op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Finis-Eillert B.V. kan de website verwijderen zonder voorafgaande aankondiging. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Finis-Eillert B.V. behoudt zich het recht voor de pagina onaangekondigd te monitoren en gebruik te maken van de gegevens uit de statistieken.

Op deze website zijn like buttons en deelbuttons geplaatst om inhoud te delen op diverse social media. Om hier gebruik van te kunnen maken, plaatst Finis-Eillert B.V. cookies op deze website. Bij het bezoeken van deze website stemt u in met het gebruik van cookies. In de privacyverklaring van de betreffende social media platforms wordt aangegeven wat zij met de verkregen persoonsgegevens doen.

Persoonlijke informatie die wordt verkregen uit uw bezoek aan deze website of het verzenden van e-mail via deze site zal door ons in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake gegevensbescherming worden behandeld.

Verkregen informatie zal niet door ons aan derden worden afgestaan of gebruikt worden voor andere doeleinden dan waarvoor zij bestemd is.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.