Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Ontwateringsband

FLOW-DRY
Verwerkingssoort Ontwateren
Geschikt voor Bladgroente, Anders

Het Finis-Eillert ontwateringsband is geschikt voor diverse producten en beschikbaar met verstelbare blaasunits, compacte bouw, en een focus op energiezuinigheid.

Efficiënt en Veelzijdig ontwateringsysteem

Het  ontwateringsysteem is voorzien van verstelbare blaasunits, waarmee de kracht van de luchtstroom naar behoefte kan worden ingesteld. De brede inzetbaarheid van de banden maakt het geschikt voor diverse producten, variërend van tomaten en komkommers tot paprika’s, met verschillende capaciteiten. Deze systemen worden vaak geïntegreerd in productielijnen voor het ontwateren van taugé. Een opmerkelijk voordeel van deze ontwateringsband, ten opzichte van bijvoorbeeld droogtunnels, is de compacte bouw en het relatief lage energieverbruik. Indien gewenst kan de ontwateringsband worden uitgerust met frequentiegeregelde bandkloppers en/of afzuigunits. De combinatie van deze verschillende technieken resulteert in een optimaal eindresultaat van het ontwateringsproces. In het afvoerkanaal wordt het water van de lucht gescheiden en apart afgevoerd in een cassette.

Ontdek de diverse mogelijkheden en toepassingen van ons ontwateringsband en neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.