Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Vierendelen, halveren en deel machine

Vision Delta
Verwerkingssoort Snijden
Geschikt voor Aardappelen, Wortels, Vruchtgroente

Ontdek de Vision Delta, een veelzijdige oplossing die is ontworpen om groenten met ongeëvenaarde precisie in helften, kwarten of segmenten te snijden. Deze innovatieve machine is ook geschikt voor het verwijderen van de kroon en wortelzijde van groenten. Met geavanceerde vision-technologie en snelle delta-robots is de Vision Delta ideaal voor het snijden van een verscheidenheid aan producten, waaronder aardappelen, wortelen en selderij.

Hoe het werkt:
Machine voor vierendelen, halveren, koppen, staarten van aardappelen en groenten.
Potatoes sliced into quarters with the Vision Delta from Finis-Eillert

SNIJMACHINE MET VISION TECHNOLOGIE

Uitgerust met geavanceerde vision-technologie, legt de camera in de Vision Delta gedetailleerde beelden vast van de groente zodra deze de machine binnengaat. Onze geavanceerde software analyseert het product om het midden en de lengte van elk product te bepalen. Dankzij deze precisie stelt de machine in staat om voor verschillende snijdoeleinden te worden gebruikt, zoals halveren, vierendelen of zelfs het verwijderen van de kop en staart of defecten.

DYNAMISCHE SNIJOPLOSSING

De Vision Delta biedt een dynamische snijoplossing die specifiek is afgestemd op wortelen en andere langwerpige groenten. Afhankelijk van de lengte van de groente berekent het systeem de optimale snijstrategie om de opbrengst te maximaliseren terwijl uniforme porties worden gegarandeerd. Dynamisch snijden met de Vision Delta zorgt voor efficiëntie en consistentie in elke snede, en past zich naadloos aan uw specifieke snijbehoeften aan.

Klaar om uw snijproces naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over de geavanceerde en veelzijdige snijmogelijkheden van de Vision Delta.

Neem contact op
Eigenschappen
  • Geavanceerde Vision-Technologie legt gedetailleerde beelden vast voor nauwkeurig snijden.
  • Snelle Delta-Robots zorgen voor snel en nauwkeurig snijden.
  • Veelzijdige Machine geschikt voor halveren, vierendelen, segmenteren, koppen, staarten of verwijderen van defecten.
  • Intelligent Dynamisch Snijden berekent optimaal snijden voor maximale opbrengst.
  • Breed Toepassingsbereik perfect voor producten zoals aardappelen, wortelen, selderij en meer.
  • Uitbreidbaar met meerdere Delta-Robots voor diverse capaciteiten.
Aardappelen in kwarten

Aardappelen gesneden in vier gelijke delen met de Vision Delta.

Vaak gecombineerd met

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.