Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Schillijn voor aardappelen en andere knolgewassen

Verwerkingssoort Schillen
Geschikt voor Aardappelen
Inspectietafel van de aardappelenschillijn

Verwerkingslijn voor het schillen van aardappelen

Ontdek onze geavanceerde schrap/schillijn, perfect afgestemd op knolgewassen zoals aardappelen, voorgesneden wortelen en bieten. Met een invoercapaciteit van ongeveer 400-500 kg/uur, varieert de uitvoercapaciteit afhankelijk van het type product en de productsortering. Deze tijdgestuurde schrap/schillijn wordt gevoed door een toevoerband die zorgvuldig is ontworpen om een constante stroom van knolgewassen te garanderen.

FLEXIBILITEIT NA HET SCHRAPPEN

Na het efficiënte schrapproces heeft u de keuze om het product te schillen of het ongeschild verder te verwerken. De opstelling toont een lijn welke in de toekomst eenvoudig kan worden uitgebreid met een schilmachine.

NAADLOZE OVERGANG NAAR VERDERE VERWERKING

U heeft de mogelijkheid om het verwerkte product op te vangen in een waterbunker, maar sommige klanten geven er de voorkeur aan het direct te lossen op een inspectieband. In de voorbeeldlijn wordt het product na inspectie soepel gevoerd via een transportband, klaar voor verdere verwerking.

Onze getoonde opstelling is niet alleen efficiënt, maar ook aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de optimale opstelling voor uw bedrijf te bespreken. Laat ons samen de ideale schrap/schillijn ontwerpen die naadloos aansluit bij uw productieprocessen.

Neem contact op

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.