Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Automatische Centrifuges voor groente

ASD-600 & 800
Verwerkingssoort Centrifugeren
Geschikt voor Bladgroente, Wortels, Koolsoorten

De ASD-600 en 800 zijn geavanceerde automatische centrifuges voor het drogen van delicate bladgroente en gesneden groente, zoals wortelen.

Hoe het werkt:
Automatische centrifuges voor groente van Finis-Eillert
Vulling trommel

Gelijkmatige vulling van de trommel voor elke cyclus.

Slingersysteem

Pneumatisch bediend slingersysteem.

Binnenkant van de ASD-800
Open constructie

Open constructie voor goede toegankelijkheid.

Bufferbunker

Bufferbunker voor een continu proces.

Centrifuge trommel in de ASD-600 van Finis-Eillert

Continu proces

De centrifuges voor groente zijn specifiek ontworpen voor productielijnen met een continu proces. Een ingebouwde sensor meet de dikte van de productlaag op de invoerband, waarna de invoersnelheid automatisch wordt aangepast. Dit garandeert een gelijkmatige vulling van de trommel tijdens elke droogcyclus, resulterend in een homogeen eindproduct.

Hygiënisch design

De centrifuges voldoen aan de hoogste hygiënenormen. Dankzij de open hygiënische constructie en gemakkelijke toegankelijkheid van alle componenten zijn de machines snel te reinigen en te onderhouden. Na elke cyclus wordt de trommel gereinigd door een luchtmes. Bovendien beschikken de centrifuges over een zelfreinigingssysteem dat de hele trommel reinigt tijdens productwisselingen of aan het einde van het productieproces.

Ontdek de voordelen van onze automatische centrifuges, perfect voor het drogen van delicate groenten. Transformeer uw productieproces vandaag nog.

Neem contact op

 

Eigenschappen
  • Opslaan van optimale centrifugetijd en snelheid van individuele productsoorten.
  • Bufferband met instelbare vullingsgraad voor een continu proces.
  • Invoerband met buisframe en kantelbare zijgeleider voor gemakkelijke verwijdering van de band, wat bijdraagt aan een hygiënische werking.
  • Voorzichtige behandeling van delicate bladgroente door de versnellingstijd en de snelheid van de trommel tijdens de invoer aan te passen.
  • Effectieve en volledige productverwijdering uit de trommel met een luchtmes om een homogeen eindproduct te garanderen.
  • Automatische reinigingscyclus met instelbare instellingen.
  • Ontwikkeld als modulair systeem, waardoor diverse opstellingen in een productielijn mogelijk zijn.

Opties

Icoon luchtreinigingsfilter

Luchtreinigingsfilter

Icoon persluchttank

Persluchttank

Vaak gecombineerd met

Download brochure
Machine brochure download NL

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.