Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Industriële groentewasser

GWT wasser
Verwerkingssoort Wassen
Geschikt voor Bladgroente, Wortels, Koolsoorten, Kruiden, Vruchtgroente

Onze industriële groentewasser is speciaal ontworpen om diverse groentesoorten grondig te wassen en te mengen. Het innovatieve waterschroefsysteem zorgt voor een uitstekende dompeling, waardoor een optimaal waseffect en een perfecte menging van de groenten ontstaat.

Groentewasser GWT van Finis-Eillert
Sproeiers in de GWT groentewasser van Finis-Eillert
Insect separatie systeem in de GWT groentewasser van Finis-Eillert.
Insect separatie systeem

Verwijdert insecten en drijvende deeltjes.

Hendel in de GWT groentewasser van Finis-Eillert
Binnenkant van de groentewasser.
Bassin met nozzles

Nozzles in het waterbassin.

Fijnmazige filterplaat en open by-pass kanaal op de GWT groentewasser van Finis-Eillert.
Fijnmazige filterplaten

Waterfiltratie vindt plaats via fijnmazige filterplaten op het open by-pass kanaal, waar het afval wordt opgevangen. Vervolgens circuleert het water en ondergaat het verdere filtratie.

Filter van de GWT groentewasser
Filtertank

De filtertank is uitgerust met een nylon topfilter.

Multifunctionele werking: wassen en mengen

Dankzij de multifunctionele werking van onze GWT-groentewasser kunt u deze ook inzetten voor het mengen van slamixen, roerbakgroenten, rauwkost en soepgroenten. Of het nu delicate bladgroente of stevigere groentesoorten zijn, de groentewasser biedt een effectieve en gelijkmatige menging.

Geschikt voor Alle Soorten Groenten

Onze groentewasser is geschikt voor het wassen van zowel zware als delicate groentesoorten, waaronder veldsla en bladkruiden zoals rucola. Bovendien is onze wasser ook perfect voor het wassen van hele tomaten.

Flexibele Integratie in Uw Productielijn

De groentewasser is eenvoudig te integreren in uw productielijn dankzij het continue wasproces. De transportsnelheid en verblijftijd in de wasser zijn regelbaar, waardoor deze geschikt is voor verschillende productiebehoeften. Bovendien is de machine leverbaar in diverse lengtes, breedtes en uitvoeringen, zodat deze perfect aansluit bij uw specifieke capaciteitseisen. Met de mogelijkheid tot zeer compacte opstellingen bieden we maximale flexibiliteit.

Hygiënisch en Onderhoudsvriendelijk

Het hygiënische en toegankelijke ontwerp maakt de groentewasser gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat bijdraagt aan een efficiënte en hygiënische verwerking van uw groenten.

Haal het maximale uit uw groenteverwerking met onze multifunctionele GWT groentewasser, die efficiënt wassen en mengen combineert. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

 

Vaak gecombineerd met

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.