Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Groentesnijmachine verwijderen wortelzijde

TopTail
Verwerkingssoort Snijden
Geschikt voor Wortels, Anders

Ontgrendel ongeëvenaarde precisie in de verwerking van groenten met onze geavanceerde TopTail Snijmachine, ontworpen om automatisch de top en wortelzijde van prei, wortelen of andere langwerpige groenten te verwijderen. Maar dat is nog niet alles - onze machine biedt nog meer veelzijdigheid door het product in segmenten te snijden.

TopTail slicing machine
Leek sliced in the TopTail slicing machine
Verwijderen van de wortel

In het laatste snijstation wordt de wortel van de prei of andere langwerpige groente verwijderd.

The top from two leek are removed in the TopTail Finis-Eillert slicing machine
Scheid de gesneden bovenkant

De banen scheiden automatisch de gesneden bovenkant.

VISIONAIRE TECHNOLOGIE VOOR NOG NAUWKEURIGER SNIJDEN

Uitgerust met camera’s boven de dubbele banen, legt de TopTail continu gedetailleerde beelden vast van elk product dat door de machine gaat. Deze beelden worden vervolgens verwerkt door onze software, die de precieze locatie van de boven- en onderkant van de groente bepaalt. Met de hoogste precisie verwijdert de machine vervolgens exact de top en wortelzijde, met een maximaal behoud van het product, ongeacht de lengte.

PRECISIE SEGMENTATIE OP BASIS VAN KLEUROVERGANG

Onze visionaire technologie gaat verder dan alleen het verwijderen van de top en wortel. Het kan subtiele kleurovergangen detecteren, waardoor de machine producten zoals prei precies kan delen tussen de lichtgroene en donkergroene delen. Dit maakt het mogelijk om beide delen te gebruiken voor verschillende verwerkingsbehoeften.

UITGEBREIDE AANPASSINGSOPTIES VOOR MAXIMAAL RENDEMENT

Onze machine onderscheidt zich door uitgebreide aanpassingsopties. Klanten hebben volledige controle over hoe hun product wordt gesneden of verdeeld, inclusief de mogelijkheid om gewenste marges in te stellen. Dit niveau van aanpassing zorgt ervoor dat elke snede wordt afgestemd op de specifieke eisen van de klant. Aangedreven door visionaire technologie berekent de TopTail Snijmachine intelligent de optimale segmentatie van elk product op basis van de ingestelde marges, waardoor maximaal rendement wordt gegarandeerd.

Met zijn visionaire technologie en aanpasbare instellingen zet deze innovatieve TopTail machine een nieuwe standaard voor nauwkeurig snijden in de groenteverwerkende industrie.

Neem contact op
Eigenschappen
  • Geavanceerde camerotechnologie zorgt voor nauwkeurig snijden van de top en wortelzijde van elke groente, ongeacht de lengte.
  • Operators kunnen de precieze hoeveelheid snijden specificeren, waardoor op maat gemaakte resultaten mogelijk zijn op basis van specifieke behoeften.
  • De precisie snijmogelijkheden van de machine minimaliseren afval, maximaliseren opbrengst en verminderen de algehele productiekosten.
  • De machine beschikt over een ontwerp met twee banen voor verhoogde efficiëntie, waardoor gelijktijdige verwerking van groenten mogelijk is.
  • Compatibel met een breed scala aan langwerpige groenten, waaronder prei, wortelen en meer, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie.
Nauwkeurig gesneden prei

De TopTail snijdt op het punt waar het lichtgroene deel van de prei overgaat in het donkergroene deel.

Vaak gecombineerd met

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.