Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Transportband met spoelen

Rinse
Verwerkingssoort Transporteren
Geschikt voor Bladgroente, Koolsoorten, Kruiden, Vruchtgroente

Zorg voor optimale hygiëne met onze transportband met spoelen voor groenten, ontworpen om groenten te transporteren en te spoelen voordat ze de eerste wasfase ingaan.

Rining conveyor for vegetables
RVS Luchtmes systeem in de Spoel transportband.
Luchtmes Systeem

Roestvrijstaal luchtmes systeem, met een toegankelijk ontwerp voor onderhoud en reiniging.

Sproeibalken op de spoel transportband.
Sproeiers

De sproeibalken spoelen het product af en verwijderen grof vuil.

Luchtmes afblazer

Het luchtmes onder de transportband blaast het product van de band in de wasser.

Hygiënisch ontwerp

Onze transportband is speciaal ontworpen met voedselveiligheid en hygiëne in gedachten, waardoor uw producten schoon en veilig zijn voor consumptie.

EFFICIËNT WATERBEHEER

Het spoelen op de transportband draagt bij aan een beter waterbeheer gedurende het hele proces. Door grof vuil en deeltjes vooraf te verwijderen, is het water in de volgende fase schoner. Dit verbetert de efficiëntie van het water recyclen in onze groentewassers, waardoor een soepele werking met minimaal waterverbruik wordt gegarandeerd.

Met onze transportband met spoelen, kunt u vertrouwen op een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het spoelen van uw producten, die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Neem contact op

Vaak gecombineerd met

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.