Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Slaverwerkingslijn

Verwerkingssoort Ontkernen, Snijden, Wassen, Inspecteren, Transporteren, Vullen
Geschikt voor Koolsoorten
Hoe het werkt:
Een opstelling van een bladgroente verwerkingslijn met verschillende machine van FInis-Eillert met de CABRO ontkernmachine, een inspectiatafel, SLICE snijmachine, opvoerband, WASH wasser en ABM mandencarrousel voor vullen.
Rucola melange in een mand van de ABM mandencarrousel.
Vullen van manden | ABM

De ABM is uitgevoerd met vier centrifugemanden. Na het bereiken van het vulvolume draait de mandencarrousel automatisch naar de volgende positie.

Bekijk deze machine
Ijsbersla ontkernt met de CABRO ontkernmachine
Ontkerner | CABRO

De CABRO verwijdert de kern uit ijsbergsla, harde koolsoorten of snijdt broccoli of bloemkool in roosjes.

Bekijk deze machine
Bladspinazie in de WASH-20 op gewassen op transportband van Finis-Eillert.
Groentewasser | WASH

De WASH zorgt voor een grondige reiniging van bladgroenten door de producten volledig onder te dompelen en voortdurend te bewegen.

Bekijk deze machine
Basilicum gesneden in reepjes.
Snijmachine groente | SLICE

De SLICE-20 is een veelzijdige bandsnijmachine die perfect is voor het nauwkeurig snijden van diverse producten, waaronder bladgroenten, knolgewassen kruiden.

Bekijk deze machine

Verwerkingslijn voor bladgroente

Ontdek de innovatieve wereld van onze sla verwerkingslijn, ontworpen om het maximale uit uw sla- en bladgroenteproducten te halen. Onze geavanceerde lijn omvat hoogwaardige machines die garant staan voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking.

Stappen in de Verwerkingslijn:

CABRO: De eerste schakel in onze verwerkingslijn is de CABRO ontkernmachine. Deze geavanceerde machine verwijdert snel en nauwkeurig de kernen van het sla- of koolsoorten. Hierna kan de CABRO optioneel het product in segmenten snijden.

SLICE: Vervolgens komt de SLICE bandsnijmachine in actie, die het product met precisie in gelijkmatige stukjes snijdt. Deze stap is cruciaal om een consistente kwaliteit te waarborgen en het product klaar te maken voor verdere verwerking.

WASH: Het gesneden product ondergaat een grondige wasprocedure in onze wasser. Dit zorgt niet alleen voor een optimale hygiëne, maar verwijdert ook eventuele restanten en verontreinigingen.

ABM: De laatste stap van deze verwerkingslijn is de ABM mandencarrousel, waarin manden met het verwerkte sla of koolsoorten worden gevuld. Deze carrousel is ontworpen voor efficiëntie en snelheid, waardoor het eindproduct gemakkelijk kan worden verzameld en verder gedistribueerd.

Onze sla verwerkingslijn biedt niet alleen geavanceerde technologie maar ook flexibiliteit. Of u nu klein of grootschalige automatisering zoekt, wij passen de configuratie van onze verwerkingslijn aan op uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en laat ons samen de optimale opstelling voor uw bedrijf ontwerpen.

Neem contact op

Machines in deze verwerkingslijn

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.