Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Wortelverwerkingslijn

Verwerkingssoort Schrappen, Snijden, Wassen, Inspecteren, Transporteren
Geschikt voor Wortels
Verwerkingslijn met verschillende machines voor groenteverwerking. Deze verwerkingslijn is specifiek voor het verwerken van wortels bedoeld.
Invoer van de wortelverwerkingslijn
Invoer
Stukje van een wortelverwerkingslijn met de opvoerband in beeld.
Opvoerband
Wassen
Uitvoer rollenschrapper

Verwerkingslijn voor wortelen en andere knolgewassen

Welkom bij onze geavanceerde verwerkingslijn, speciaal ontworpen voor de efficiënte behandeling van wortelen en diverse andere knolgewassen. Onze wortelverwerkingslijn bestaat uit hoogwaardige machines, met als kern de FRS rollenschrapper, waarin de wortels zorgvuldig worden geschrapt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Stappen in de Verwerkingslijn

De eerste stap in onze verwerkingslijn is de FRS rollenschrapper. Hier worden de wortels grondig geschrapt. Na het schrappen ondergaan de wortels een inspectie, gevolgd door een zorgvuldige wasprocedure om eventuele restanten te verwijderen. Vervolgens worden de wortels nauwkeurig in reepjes gesneden, klaar voor verdere verwerking.

Veelzijdigheid voor Diverse Knolgewassen

Onze schraplijn is verwerkt niet alleen wortels maar is ook geschikt voor andere knolgewassen. Of het nu gaat om bieten, aardappelen of knolselderij, onze verwerkingslijn past zich aan om aan uw diverse behoeften te voldoen.

Elke productieomgeving is uniek, daarom bieden wij verschillende opstellingsmogelijkheden voor onze verwerkingslijn. Of u nu op zoek bent naar een compacte configuratie of een uitgebreidere opstelling, wij passen ons aan aan uw specifieke vereisten. Ontdek de mogelijkheden van onze verwerkingslijnen.

Neem contact op
FRS rollenschrapper

In de FRS roteren de wortels, zodat de wortels rondom gelijkmatig wordt geschrapt.

Machines in deze verwerkingslijn

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.