Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Schrapverwerkingslijn

Verwerkingssoort Schrappen
Geschikt voor Wortels, Aardappelen
De binnenzijde van de APM
APM-800

Binnenkant van de APM-800 schrapmachine. De APM-800 verwijdert grondig de schil van producten.

Schakelkast van de APM verwerkingslijn
De inspectietafel van de APM verwerkingslijn.
Inspectieband

Product wordt gelijkmatig verdeeld over de inspectieband, zodat de kwaliteit nauwkeurig gecontroleerd kan worden.

Maatwerk Schrapverwerkingslijn voor Knolvruchten

Ontdek de kracht van onze schrapverwerkingslijn, ontworpen voor diverse knolgewassen waaronder aardappelen, voorgesneden wortelen, knolselderij en bieten. Met een capaciteit van circa 1.000-1.200 kg/uur invoer biedt onze schraplijn een efficiënte en gestroomlijnde verwerking van uw producten.

Werking van een Schrapverwerkingslijn

Invoer en Weegsysteem: Een toevoerband leidt de knolgewassen naar een nauwkeurige weegbunker. Zodra het vooraf ingestelde gewicht is bereikt, stopt de invoerband automatisch, waardoor een geoptimaliseerde batchgrootte wordt gegarandeerd.

Schrapmachine: Het product uit de weegbunker wordt zorgvuldig geleegd in de krachtige schrapmachine. Deze geavanceerde machine verwijdert de schil grondig, waardoor uw producten klaar zijn voor verdere verwerking.

Waterbunker: Na het schrapproces wordt het schone product opgevangen in een waterbunker, waar het wordt klaargemaakt voor de volgende fase van de verwerking.

Inspectie en Afwerking: Het product wordt gelijkmatig verdeeld op een inspectieband, waardoor een nauwkeurige controle van de kwaliteit mogelijk is. Voor een extra niveau van afwerking kan de schrapverwerkingslijn worden uitgebreid met een (dubbele) schiller, zodat uw producten een handgeschilde uiterlijk krijgen.

Onze schrapverwerkingslijnen zijn niet alleen krachtig, maar ook flexibel. U kunt de getoonde opstelling aanpassen aan uw specifieke behoeften. Overweeg bijvoorbeeld de integratie van een (dubbele) schiller of kies voor een rolleninspectietafel in plaats van een traditionele inspectieband. Onze verkoopafdeling staat klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden die aansluiten bij uw productie-eisen.

Neem contact op

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.