Neem contact op:

+31 315 69 55 69

Schrapmachine knolgewassen

APM
Verwerkingssoort Schrappen
Geschikt voor Uien, Aardappelen, Wortels, Anders

Onze geavanceerde schrapmachine, speciaal ontworpen voor industrieel gebruik, is dé oplossing voor het efficiënt schrappen van diverse groenten, waaronder aardappelen, selderijknollen, wortelen (voorgesneden) en andere knolgewassen. Met een identiek schrapsysteem als het beproefde type B/C 25, levert deze machine een perfect eindproduct.

APM schrapmachine van FInis-Eillert
Schakelkast van de APM verwerkingslijn
RVS schakelkast
De binnenzijde van de APM
Toegankelijk ontwerp

De schrapmachine is uitgerust is met deuren aan drie zijden, waardoor de machine heel toegankelijk is voor schoonmaak en onderhoud.

Robuuste Constructie voor Optimaal Resultaat

Ontdek de kracht van onze schrapmachine met zijn robuuste constructie en doordachte ontwerp. De behuizing, voorzien van afneembare beplating, maakt grondige reiniging van zowel het exterieur als het interieur mogelijk. Het solide frame, uitgerust met instelbare machinevoeten, garandeert stabiliteit, terwijl de schrapruimte profiteert van een efficiënt watersproeisysteem voor een grondige reiniging. De uitlaatdeur met uitvoertrechter zorgt voor een naadloze afvoer van het eindproduct.

Flexibele opstelling

Bij Finis-Eillert begrijpen we dat elke productieomgeving uniek is. Daarom bieden wij flexibiliteit in de opstelling van onze schrapmachine. Hoewel wij standaard leveren met de in- en uitvoer tegenover elkaar, kunnen wij de machine in elk gewenste opstelling leveren. Of het nu gaat om een aangepaste layout of een specifieke opstelling, wij passen ons aan, zodat onze machine perfect integreert in uw productieproces.

Volledige controle over het schrapproces

Voor een nauwkeurige en instelbare schraptijd hebben we de uitvoer uitgerust met een geautomatiseerde pneumatische cilinder. Deze functie biedt u volledige controle over het schrapproces, waardoor u de machine kunt aanpassen aan de vereisten van uw productie.

Ideaal in verwerkingslijn

Onze schrapmachine is ontworpen met uw volledige productieproces in gedachten en is daarom ideaal voor naadloze integratie in een complete verwerkingslijn met transportband en doseerbunker. Deze gestroomlijnde integratie stelt u in staat om niet alleen tijd te besparen, maar ook om de productiviteit te maximaliseren. Vanaf de invoer van groenten tot het verkrijgen van het perfect geschrapte eindproduct, garandeert onze machine een soepele en consistente werking.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe onze APM schrapmachine uw productieproces kan optimaliseren.

Neem contact op
Eigenschappen
  • Solide frame en afneembare beplating voor grondige reiniging.
  • Flexibele opstelling voor de invoer en uitvoer.
  • Gecontroleerde en instelbare schraptijd dankzij automatische pneumatische cilinder.
  • Efficiënt Reinigingssysteem met sproeiers voor een grondige reiniging.
  • Krachtige aandrijving met elektromotor met V-snaar.

Vaak gecombineerd met

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul het onderstaande formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.